Others Cabcare Vandal Guard / Cabinebescherming Vandal gu

Location: Gramsbergen

Others Cabcare Vandal Guard / Cabinebescherming Vandal gu

Videos of [Other] Cabcare Vandal Guard / Cabinebescherming Vandal gu
Basic information
CategoryOther
brandOthers Cabcare Vandal Guard / Cabinebescherming Vandal gu
LocationNetherlands
CountryNetherlands
Pricing
Select Currency 
Price Excluding TaxOn Request 
TaxOn Request 
Price Including TaxOn Request 
Details
Customer asset numberBR1007
ConditionNew/unused
Additional informationGESCHIKT VOOR ALLE MERKEN GRAAFMACHINES

CAT, Case, Doosan/Daewoo, Hitachi, Hyundai, JCB, Komatsu, Kubota, Liebherr, LuiGong, Manitou, Merlo, New Holland, Takeuchi, Volvo, Yanmar

Bent u ook op zoek naar een oplossing tegen vandalisme, schade bij sloopwerk of wilt u dat uw werknemers veilig kunnen werken achter op de machine? Dit is een uitdaging die veel bedrijven in de bouw- en sloopsector dagelijks het hoofd moeten bieden. Veiligheid van personeel en bescherming van kostbaar materieel staan voorop om onnodige kosten en risico''s te vermijden.

Brand Equipment uit Gramsbergen is de leverancier van op maat gemaakte vandalisme, demolition guards en handrails voor alle soorten bouw-, bosbouw- en sloopmachines van het merk Cabcare. In de afgelopen 20 jaar heeft Cabcare zijn ontwerpen doorontwikkeld om de meest complete leverancier te worden van vandalismeschermen en demolition guards voor alle soorten bouwmachines.

Cabcare is de producent van beschermingsproducten voor de meeste merken bouwmachines. Door de jarenlange ervaring is het bedrijf in staat om afschermingen te ontwerpen, of het nu gaat om vandalisme of sloop, die voldoen aan alle huidige wetgeving, zodat wordt gegarandeerd dat de cabine- en machinecertificering wordt gerespecteerd.

Bescherm uw investering met de vandalisme- en sloopbeschermingen en zorg ervoor dat uw machines en machinisten veilig zijn. Profiteer van lagere verzekeringskosten en voorkom onnodige stilstand als gevolg van cabinevandalisme. Brand Equipment heeft een uitgebreid assortiment vandalismebeveiligingssets op voorraad.

Naast vandalismebeveiligingssets heeft het bedrijf ook een ruim assortiment aan handrails. Deze bieden bescherming aan de machinist/monteur bij werkzaamheden achterop de graafmachine. De handrails zijn ontworpen om op bestaande bevestigingen te worden geschroefd, waardoor boren of lassen aan de machine niet nodig is.
Send a message to the seller of this [Other] Cabcare Vandal Guard / Cabinebescherming Vandal gu
Select contact
Sales Department
Coevorderweg 20, 7783BE Gramsbergen, Netherlands
Telephone:+31 524 21 50 85
My comment to the seller:
Name: E-mail address: Phone number: Location:
Seller should answer by:e-mailphone
Email x
Message:

Name

My email address:

My friend's email address:

Location: